Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang
Ontdek je selfie op de Boemerang!

Koningsspelen 2018

 

Omdat bewegen zo leuk en belangrijk is, worden jaarlijks de Koningsspelen georganiseerd: een sportief evenement voor kinderen op de basisschool. 

 

De Koningsspelen zijn bedacht door oud-tennisser Richard Krajicek en gestart toen Willem-Alexander (die heel sportief is!) koning werd. 

 

Dit jaar werden de Koningsspelen op vrijdag 20 april 2018 gehouden. Het was dit jaar extra bijzonder, want we kregen hoog bezoek; onze eigen burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen!

De burgemeester is in groep 4 geweest om het Koningsontbijt mee te maken. Daarna heeft hij onze Koningsspelen officieel geopend op het schoolplein en hebben we het dansje 'Fitlala'  gedanst met elkaar. 

 

Bij de velden van DHSC en in de gymzaal van de Speler hebben we heerlijk met elkaar aan teamsporten gedaan, zoals voetbal, estafette, volleybal en hockey.

Studenten van het MBO Sportcollege hebben ons fantastisch geholpen bij de organisatie en begeleiding van de spellen.

 

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1757961/scholen-kleuren-oranje-tijdens-de-koningsspelen.html 

 

 

 

 

 

 Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen