Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang

Peutercentrum

Op de Boemerang hebben we op de

locatie Boerhaaveplein een peutercentrum.

Er is een goede doorgaande lijn tussen het aanbod

van het peutercentrum en de basisschool.

Het peutercentrum valt onder de organisatie van

Ludens.

 

Wie is Ludens?

 

Ludens is expert in de educatie van jonge kinderen voordat ze naar de basisschool gaan. Wij bieden een professioneel, wijkgericht aanbod voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wij geven kinderen een veilige speelomgeving waarin zij zich optimaal kunnen 

ontwikkelen. Dat doen wij met ruim 200 medewerkers  vanuit ongeveer 60 locaties met peuterspeelzalen, voorscholen, speelleergroepen: onze peutercentra. Wij werken in Utrecht en Vleuten/de Meern.

Ons doel

Ons doel is jonge kinderen een betere startpositie te geven, zodat zij zonder achterstand in de (taal-)ontwikkeling kunnen starten op de basisschool.

 

Net als bij de kleuters in groep 1 en 2 wordt er gewerkt met de methode Piramide. Vanuit deze methode worden op een speelse manier allerlei activiteiten aangeboden binnen een thema waarbij de peuters gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.

 

Voor meer informatie over Spelenderwijs en het peutercentrum, klik hier!Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen