Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang

Aanmelden

Welkom bij ons op school!

 

Kennismaken met onze school?


Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Carla Kinteh, intern begeleider groep 1 t/m 4 via c.kinteh@deboemerangutrecht.nl of 030-2441718.

Ook kunt u het contactformulier hier invullen, dan nemen wij contact met u op! 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek leggen wij de werkwijze en visie van de school uit en volgt er een rondleiding door de school.

 

Inschrijven

 

Bent u na het gesprek enthousiast over onze school en wilt u uw kind bij ons inschrijven? Dan kan dit als u kind geboren is vóór 31-09-2018.

 

Is uw kind geboren na 1-10-2018 dan meldt u uw kind aan bij de gemeente Utrecht in het kwartaal dat uw kind 3 jaar wordt. U wordt hierover geinformeerd door de Gemeente Utrecht. De nieuwe manier van aanmelden is eerlijk, open en eenvoudig. U gaat hiervoor naar: naardebasisschool.utrecht.nl.

Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de school.

 

Instroom gedurende het schooljaar

 

Ouders/verzorgers van kinderen, die instromen in hogere groepen worden uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met Carla Kinteh, intern begeleider van de groepen 1 t/m 4 of Mariska Smits, intern begeleider groep 5 t/m 8.

Op basis van informatie van ouders, school van herkomst en eventueel externe partijen zal de schoolleiding bepalen of een kind wel of niet geplaatst kan worden op onze school. In dit besluit spelen ook factoren als groepsgrootte en ondersteuningsbehoefte van de klas een rol. We nemen dit besluit op basis van benodigde zorg voor leerlingen in de groep en bijv. de groepsgrootte. Voordat in overleg met betrokkenen het besluit een kind wel of niet te plaatsen is genomen, heeft de Boemerang nog geen zorgplicht voor de betreffende leerling.  


Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen