Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang

Ouderlokaal

Op locatie Boerhaaveplein hebben wij een ouderlokaal voor en met onze ouders. Het ouderlokaal wordt ingezet voor verschillende activiteiten: 

 

Op dit moment is het vanwege de coronamaatregelen helaas niet mogelijk voor ouders om gebruik te maken van het ouderlokaal. (update 26-08-2020)

 

OR- vergaderingen 

 

De ouderraad vergadert ongeveer 1x per maand in het ouderlokaal. Voor meer informatie over de ouderraad, klik hier.  

 

Koken met kinderen 

 

1x per maand wordt er met de kinderen van groep 1-2 gekookt in het ouderlokaal. De kinderen maken kennis met verschillende ingrediënten en leren hoe ze deze kunnen gebruiken, schoonmaken en klaarmaken. Samen maken ze een gerecht klaar wat met elkaar aan het einde van de les wordt geproefd en lekker opgegeten. 

 

OR-activiteiten  

 

De OR gebruikt het ouderlokaal voor verschillende activiteiten zoals: het inpakken van de sinterklaascadeautjes, het klaarzetten van eten of boodschappen voor een project, het vergaderen met commissies etc. 

 

Koffieochtenden 

 

Wij organiseren regelmatig koffieochtenden voor ouders in het ouderlokaal.Tijdens deze koffieochtenden staan ontmoeting en diverse actuele onderwerpen centraal. Hierbij kunt u denken aan: opvoeding, gezond gewicht, kinderen en multimedia etc. Samen met andere ouders praat en denkt u mee over hoe we met elkaar aan een positieve ontwikkeling van uw kinderen kunnen bijdragen.  De uitnodigingen voor de koffieochtenden krijgt u via de mail.

U bent van harte uitgenodigd!  

 

Wensen en ideeën 

 

Mocht u zelf nog wensen of ideeën hebben met betrekking tot de invulling van het ouderlokaal, dan horen we die graag! U kunt deze aangeven bij de directie. 

 

Het ouderlokaal: voor en door ouders!

Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen