Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo basisschool De Boemerang
Ontdek je selfie op de Boemerang!

Welkom in Groep 5

Klik hieronder op de link voor een verslag van het schoolreisje van groep 5! 

http://www.deboemerangutrecht.nl/filemanager/uploaded/documenten/5/Schoolreis groep 5.docx

 

Groep 5 heet jullie welkom.

 

Juffrouw Daphne en meester Albert geven in groep 5 les aan 25 leerlingen. Juffrouw Daphne doet dit op de dinsdag, donderdag en vrijdag en meester Albert op de maandag en woensdag.

 

In groep 5 krijgen de kinderen een breed aanbod van vakken.  Naast  de vakken  taal, lezen en rekenen komen daar ook nog eens wereldoriĆ«ntatie en studievaardigheden bij. Bij wereldoriĆ«ntatie moet u denken aan de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en verkeer. 

 

Ook de creatieve vakken komen genoeg aan bod met tekenen en handvaardigheid. Naast al deze leer- en doe vakken krijgen de leerlingen lessen in aandachtstraining. Leerlingen leren zich beter te concentreren en leren ook beter naar hun lichaam te luisteren. Hoe kan ik met bepaalde situaties omgaan?

 

Met elkaar proberen we er in ieder geval een leuk jaar van te maken waarbij de ontwikkeling, en het plezier hierin, van de kinderen ons belangrijkste doel is.

 

Als u een van de leerkrachten wilt spreken loop dan na schooltijd even de klas binnen. Mocht het dan niet uitkomen dan kunnen we altijd een vervolgafspraak maken. Voor schooltijd hebben wij het vaak te druk met van alles klaar te zetten en lopen er ook vaak al leerlingen rond.

Toelichting op de cookies 

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket/Oscreative - Helder voor iedereen